kamu lyhytkurssit

Lyhytkurssit

Kamulinja järjestää kaikille avoimia lyhytkursseja viikonloppuisin. Ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä, jotta kurssin toteutuminen voidaan varmistaa. Kurssit toteutuvat, jos osallistujia on tarpeeksi, tavallisimmin 5 henkilöä. Poikkeuksista kerrotaan kurssin yhteydessä.

Ilmoittautuminen on peruutettava viimeistään 9 päivää kurssin alkua (edeltävän viikon torstai), jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut on velvoitettu maksamaan osallistumismaksu, vaikka hän ei osallistuisi opetukseen.

Kurssien toteutumisesta ilmoitetaan viimeistään viikko ennen kurssin alkua. Samalla toimitetaan tiedot kurssimaksusta, joka tulee suorittaa tilisiirtona viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua. Kuitti maksetusta osallistumismaksusta näytetään opettajalle kurssin aluksi.

Opetus tapahtuu Karjalatalolla, Käpylänkuja 1, jos ei toisin mainita.

Ilmoittautumislomakkeeseen on linkki jokaisen kurssin kohdalla. Peruutukset sähköpostitse: kamu@kmo.fi

HUOM! Käpylän musiikkiopiston yksilöoppilaat ja henkilökunta voivat osallistua lyhytkursseille maksutta, jos kurssilla on riittävästi oppilaita ja mukaan mahtuu. Ilmoita ilmoittautumislomakkeella, jos olet yksilöoppilas tai henkilökuntaa.

______________________________

 

KEVÄÄN 2018 LYHYTKURSSIT


PIENKANTELEIDEN ALKEET nuorille ja aikuisille

op. Emmi Kujanpää

La 9.3.2019 klo 15.00–18.30 (4h, sisältää tauon)
Opettaja: Emmi Kujanpää
Hinta: 55 €

La 9.3.2019 klo 15.00–18.30 (4h, sisältää tauon) Kurssimaksu: 55 €

Ilmoittautuminen: https://goo.gl/forms/Z2YzpP61fQB7mXQB2

Pienkantelekurssilla tutustutaan 5- tai 11-kielisten kanteleiden soittoon. Kurssilla opetellaan melodian ja sointujen soittamista, erilaisia laulujen säestystapoja sekä kanteleesta löytyviä efektiääniä. Kurssi sopii kaikille kanteleen helisevästä sointimaailmasta kiinnostuneille ja esim. kanteletta opetustyössään käyttäville varhaiskasvattajille. Kurssilla voi lainata soitinta opistolta tai tuoda mukanaan oman soittimen.La 9.3.2019 klo 15.00–18.30 (4h, sisältää tauon)
Opettaja: Emmi Kujanpää
Hinta: 55 €La 9.3.2019 klo 15.00–18.30 (4h, sisältää tauon)Opettaja: Emmi KujanpääHinta: 55 €

BULGARIALAISEN LAULUN KORUKURSSI edistyneille laulajille

op. Emmi Kujanpää

La 27.4.2019 klo 10.00–15.30  (6 vt) sis. lounas-/kahvitauon

Kurssimaksu: 70 €


Ilmoittautuminen: https://goo.gl/forms/wWYaNAF3iSnAKuWn1


Bulgarialaisen laulun kurssilla tutustutaan erilaisiin bulgarialaisen kansanlaulun koristelu- eli ornamentointitapoihin. Kurssi järjestetään kysynnän perusteella ja on suunnattu jo kokemusta omaaville laulajille ja laulun harrastajille tyylilajista riippumatta. Kurssilla on uutta ohjelmistoa aiemmilla korukursseilla olleille. Laulut ovat yksi- ja kaksiäänisiä perinnesävelmiä sekä moniäänisiä sovituksia.

Bulgariassa on seitsemän kansanmusiikin perinnealuetta, jotka eroavat toisistaan muun muassa laulun koristelujen osalta. Erilaisia koristelutapoja opetellaan harjoitusten ja harjoituksiin liittyvien laulujen avulla. Tutuksi tulevat mm. puoli/kokosävelaskelvibrato, tresene (muistuttaa vienankarjalaista joikua), kurkkuvibrato ja rodopivuoriston alueen korut (ks. YouTube: Malka moma/Little Girl).

Emmi Kujanpää on bulgarialaiseen lauluun perehtynyt kansanmuusikko-tutkija (MuM, FM), joka on opiskellut laulua Plovdivin musiikkiakatemiassa Bulgariassa. Kujanpää työskentelee tällä hetkellä Le Mystère des Voix Bulgares -kuoron kanssa ja opettaa bulgarialaista laulua Käpylän musiikkiopistossa Kukuvitsa-lauluyhtyeelle sekä Sibelius-Akatemian GLOMAS-opiskelijoille.

Tervetuloa tutustumaan korujen kiehtovaan ja ilmaisua rikastuttavaan maailmaan!

Lisätietoja:


emmi.kujanpaa@kmo.fi, kamu@kmo.fi


www.emmikujanpaa.com