Ajankohtaista

Ajankohtaista

Tapahtumia tulossa  

04.04.2018

Pianomatinea

[l:communityCalendarItem]

05.04.2018

Iran iltasoitto

[l:communityCalendarItem]

07.04.2018

Melkutus

Pääkaupunkiseudun kansanmusiikkioppilaiden yhteinen konserttitapahtuma.

Sellosali, Espoo

[l:communityCalendarItem]

09.04.2018

Jatkoilmoittautuminen ensi vuodelle aukeaa

[l:communityCalendarItem]

10.04.2018

Suzukikonsertti

[l:communityCalendarItem]

Nykyisten oppilaiden jatkoilmoittautuminen ensi lukuvuodeksi
  

Yksilöoppilaat (perus- ja kamulinja) ja karusellin oppilaat ilmoittautuvat jatkamaan opintojaan täyttämällä Eepos-kaavakkeen. Sitä varten tähän tuleva linkki aukeaa 9.4.18 ja sulkeutuu 20.4.18. Jatkoilmoittautumiseen tarvittavat tunnukset lähetetään koteihin viikkoa aikaisemmin. Kamun avointen ryhmien ja muskarien osalta vastaavat päivämäärät: auki 2.5. - kiinni 8.5.18.

Kevään 2018 oppilasvalinnat  Kevään oppilasvalinnat lukuvuodelle 2018-2019 järjestetään toukokuun lopussa, viikolla 22. 
Kaikkien uusien oppilaiden ilmoittautuminen oppilasvalintoihin on auki 9.5. - 23.5.18 tähän tulevan Eepos-linkin kautta. 
Järjestelmä on uudistumassa, lisätietoa myöhemmin.

Uusi opintosihteeri  Opiston opintosihteeri Riikka Suuronen jäi helmikuun alusta opintovapaalle, ja häntä tuli tuuraamaan vuoden ajaksi Anna Jaara, tervetuloa! Annasta haastattelu tulevassa Kapulassa!

Muskareihin ja kamulinjan ryhmäopintoihin


  

Avoin ryhmäopetus: perus- ja kansanmusiikki- eli kamulinjan muskarit, rytmiikkaryhmät ja kamulinjan ryhmät
Ryhmäoppilaat lukuvuodelle 2017-2018 ilmoittautuvat EEPOS-järjestelmän kautta 
Linkki ilmoittautumiseen: https://kmo-opp.eepos.fi 
Huom. Kamulinjan ryhmät ovat maksuttomia kaikille opiston yksilöoppilaille ja henkilökunnalle, jos ryhmään mahtuu! Tervetuloa mukaan!

Opiston historiikki
  

Pitkän taipaleen kunniaksi ilmestyi opiston historiikki, joka on nimeltään Soiva talo - Käpylän musiikkiopisto 60 vuotta. Runsaasti kuvitettua, 248-sivuista kirjaa voi ostaa opiston Taivaskallion ja Karjalatalon toimipisteissä. Kirjan hinta on 25 euroa.

KAPULA-lehti  

Opiston tiedotuslehti on nimeltään KAPULA.
Syyslukukauden KAPULAssa tietoa mm. uuden opetussuunnitelman laatimisesta.  Uudet opetushallituksen ohjeet  tähän työhön löytyvät pdf-tiedostona tästä. OPS_Laaja oppimäärä2017 

Kaikki ilmestyneet KAPULAt löytyvät omalta sivultaan. Kuvat ja juttuehdotukset ovat aina tervetulleita osoitteeseen pirjo.pesola@kmo.fi !

Kapulan rinnalla toimii digisisar, Kapula-blogi! Blogia pääsee lukemaan täällä: www.kapylanmusiikkiopisto.wordpress.com

Kansliat tiedottavat

 

 

 

 

 

Kamulinjan ilmoitustaulu

 

 

 

 

 

Pääsiäislomaa vietetään 29.3.-2.4. Opetusta ei myöskään ole vappupäivänä 1.5. eikä helatorstaina 10.5. Lukuvuoden viimeinen opetuspäivä on 24.5.

Syksyn tiedote koko lukuvuodesta on lähetetty sähköpostitse koteihin. Tiedotteessa on tärkeää tietoa opintoja, oppilasmaksuja ym. koskien. Tiedote löytyy myös täältä.

Peruslinjan kanslia on lukukausien aikana auki ma-ke klo 9.30-11.30 ja klo 13-15. Muina aikoina voi laittaa sähköpostia: kanslia@kmo.fiPeruslinjan tapahtumista ilmoitetaan myös Facebook-sivuilla. Tietoja saa jakaa!

Kamulinjan yksilö- ja ryhmäopetukseen sekä opetuksen sisältöön liittyviin kysymyksiin vastataan kamulinjan toimistosta ensisijaisesti sähköpostitse kamu@kmo.fi tai p. 726 3306 (varmimmin ma,ke,to klo 13-16). Saat tietoa kamulinjan toiminnasta myös Facebook-sivun kautta. Saa tykätä!

Kamulinjalla on myös oma Kamulinjan ilmoitustaulu 

Lukukausimaksut laskutetaan sähköpostitse. Huolehdittehan siitä, että kanslian tiedossa on käyttämänne sähköpostiosoite laskun lähettämistä varten.

Mikä jäi? Opistoon unohtuneita vaatteita ja tavaroita voi hakea Taivaskallion toimipisteestä sen aukioloaikoina.

Taivaskalliontiellä on langaton verkko vierailijoille.
 Salasanan voi pyytää kansliasta tai opistoisännältä. Jos tuntuu, että verkko tökkii ja/tai et saa yhteyttä nettiin, ilmoittele osoitteeseen georgij.putilin@kmo.fi.

 

Ei kommentteja