Ajankohtaista

Ajankohtaista

Tapahtumia tulossa  

 

 

Lukuvuosi alkaa

 

 

 

 

 

 

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen

  

Lukuvuosi alkaa yksilöopetuksen osalta torstaina 15.8. (ellei opettajan kanssa ole erikseen sovittu aiemmasta aloittamisesta) Tuntien sopiminen tiistaina 13.8. klo 17:30 (peruslinjalaiset Taivaskalliontiellä, kamulinjalaiset Karjalatalolla), mikäli opettaja ei ole sopinut tunteja ennen tätä. Myös muhaopettaja on tuolloin tavattavissa, ja voit ilmoittautua muharyhmään. Muhaopetus alkaa torstaina 22.8.

Avoimet ryhmät ja muskarit aloittavat viikolla 34.


Ilmoittautuminen syksyn oppilasvalintaan on auki 2.-23.8. Eepoksessa. Syksyn oppilasvalinnat pidetään maanantaina 26.8.

Ilmoittautuminen muskareihin ja avoimeen opetukseen on auki Eepoksessa 3.5. alkaen.

HUOM! Karuselliryhmiin ilmoittaudutaan nyt musiikkivalmennuslomakkeella. Karuselliopetukseen ei enää pidetä oppilasvalintoja. Jatkossa karusellin jälkeen tullaan yksilöopetukseen oppilasvalinnan kautta.

Uusi tietopakettimme ilmoittautumis- ja hakukäytännöistä on nyt julkaistu!

Ilmoittaudu muskareihin ja kamulinjan ryhmiin! 
  

Muskarit, kamulinjan avoimet ryhmät - Avoin ryhmäopetus
Ilmoittautuminen lukuvuoden 2019–2020 ryhmiin tapahtuu Eepoksen kautta 3.5.2019 alkaen. Ilmoittautumislomakkeet: https://kmo-opp.eepos.fi 
Huom. Kamulinjan ryhmät ovat maksuttomia kaikille opiston yksilöoppilaille ja henkilökunnalle, jos ryhmään mahtuu! Tervetuloa mukaan!

KAPULA-lehti  

Opiston tiedotuslehti on nimeltään KAPULA.
Kevään 2019 KAPULA on ilmestynyt! Kokemuksia kokeiluviikolta, Raimo Päiväläisen muistokirjoitus Marja Olamaasta, raportointia uuden opetussuunnitelman toteutumisesta, eläköityvän viulupedagogin, Hannele Lehdon mietteitä ym.  

Ohessa vielä myös syksyn 2018 KAPULA.
Kaikki ilmestyneet KAPULAt löytyvät omalta sivultaan. Kuvat ja juttuehdotukset ovat aina tervetulleita osoitteeseen pirjo.pesola@kmo.fi !

Kapulan rinnalla toimii digisisar, Kapula-blogi! Blogia pääsee lukemaan täällä: www.kapylanmusiikkiopisto.wordpress.com

Kansliat tiedottavat

 

 

 


Kamulinjan ilmoitustaulu

 

 

 

 

 

Peruslinjan kanslia on lukukausien aikana auki ma-ke klo 9.30-11.30 ja klo 13-15. Muina aikoina voi laittaa sähköpostia: kanslia@kmo.fiPeruslinjan tapahtumista ilmoitetaan myös Facebook-sivuilla. Tietoja saa jakaa!

Kamulinjan yksilö- ja ryhmäopetukseen sekä opetuksen sisältöön liittyviin kysymyksiin vastataan kamulinjan toimistosta ensisijaisesti sähköpostitse kamu@kmo.fi tai p. 050 449 8940 (varmimmin ma,ke,to klo 13-16). Saat tietoa kamulinjan toiminnasta myös Facebook-sivun kautta. Saa tykätä!

Kamulinjalla on myös oma Kamulinjan ilmoitustaulu 

Lukukausimaksut laskutetaan sähköpostitse. Huolehdittehan siitä, että kanslian tiedossa on käyttämänne sähköpostiosoite laskun lähettämistä varten.

Mikä jäi? Opistotaloon unohtuneita vaatteita ja tavaroita voi hakea Taivaskallion toimipisteestä sen aukioloaikoina. Karjalatalolla voi kysyä kamutoimistosta.

Taivaskalliontiellä on langaton verkko vierailijoille.
 Salasanan voi pyytää kansliasta tai opistoisännältä. Jos tuntuu, että verkko tökkii ja/tai et saa yhteyttä nettiin, ilmoittele osoitteeseen georgij.putilin@kmo.fi.

 

Ei kommentteja