Ajankohtaista

Ajankohtaista

Tapahtumia tulossa  

28.03.2019

Puhallinmatinea

[l:communityCalendarItem]

01.04.2019

Pianistien ilta Koskelan kirkossa

[l:communityCalendarItem]

03.04.2019

Veetin iltasoitto

[l:communityCalendarItem]

04.04.2019

Pianistien Minimegakonsertti

[l:communityCalendarItem]

04.04.2019

Pianistien Megakonsertti

[l:communityCalendarItem]

 

Rekrytointi                                           

  

Käpylän musiikkiopisto julistaa haettavaksi kaksi toistaiseksi voimassa olevaa viulunsoitonopettajan työsuhdetta. Toinen työsuhde on toimi tai päätoimi. Toinen työsuhde on sivutoimi. Haku päättyy 17.3.2019. Lue työpaikkailmoitus täältä.

Talviloma                 

 

 

Käpylän musiikkiopistossa vietetään talvilomaa 18.-24.2.2019. Talviloman aikana ei ole opetusta, ellei opettajan kanssa ole muuta sovittu.

Ilmoittaudu muskareihin ja kamulinjan ryhmiin! 
  

Muskarit, kamulinjan avoimet ryhmät - Avoin ryhmäopetus
Ilmoittautuminen lukuvuoden 2018–2019 ryhmiin tapahtuu Eepoksen kautta. Ilmoittautumislomakkeet: https://kmo-opp.eepos.fi 
Huom. Kamulinjan ryhmät ovat maksuttomia kaikille opiston yksilöoppilaille ja henkilökunnalle, jos ryhmään mahtuu! Tervetuloa mukaan!

Opiston historiikki
  

Pitkän taipaleen kunniaksi ilmestyi opiston historiikki, joka on nimeltään Soiva talo - Käpylän musiikkiopisto 60 vuotta. Runsaasti kuvitettu, 248-sivuinen kirja on jaossa opiston Taivaskallion ja Karjalatalon toimipisteissä, ole hyvä! 

KAPULA-lehti  

Opiston tiedotuslehti on nimeltään KAPULA.
Syksyn 2018 KAPULA on ilmestynyt! Mukana mm. tuoreen rehtorin haastattelu, kamulinjan syystapahtumia ja kuvia Lastenmusiikin konserteista 20.11.18.
Kevään viimeinen KAPULA sisältää mm. eläköityneen rehtorin, Raimo Päiväläisen haastattelun ja kirjoituksen Hollannin huilukilpailuista.

Kaikki ilmestyneet KAPULAt löytyvät omalta sivultaan. Kuvat ja juttuehdotukset ovat aina tervetulleita osoitteeseen pirjo.pesola@kmo.fi !

Kapulan rinnalla toimii digisisar, Kapula-blogi! Blogia pääsee lukemaan täällä: www.kapylanmusiikkiopisto.wordpress.com

Kansliat tiedottavat

 

 

 


Kamulinjan ilmoitustaulu

 

 

 

 

 

Peruslinjan kanslia on lukukausien aikana auki ma-ke klo 9.30-11.30 ja klo 13-15. Muina aikoina voi laittaa sähköpostia: kanslia@kmo.fiPeruslinjan tapahtumista ilmoitetaan myös Facebook-sivuilla. Tietoja saa jakaa!

Kamulinjan yksilö- ja ryhmäopetukseen sekä opetuksen sisältöön liittyviin kysymyksiin vastataan kamulinjan toimistosta ensisijaisesti sähköpostitse kamu@kmo.fi tai p. 050 449 8940 (varmimmin ma,ke,to klo 13-16). Saat tietoa kamulinjan toiminnasta myös Facebook-sivun kautta. Saa tykätä!

Kamulinjalla on myös oma Kamulinjan ilmoitustaulu 

Lukukausimaksut laskutetaan sähköpostitse. Huolehdittehan siitä, että kanslian tiedossa on käyttämänne sähköpostiosoite laskun lähettämistä varten.

Mikä jäi? Opistotaloon unohtuneita vaatteita ja tavaroita voi hakea Taivaskallion toimipisteestä sen aukioloaikoina. Karjalatalolla voi kysyä kamutoimistosta.

Taivaskalliontiellä on langaton verkko vierailijoille.
 Salasanan voi pyytää kansliasta tai opistoisännältä. Jos tuntuu, että verkko tökkii ja/tai et saa yhteyttä nettiin, ilmoittele osoitteeseen georgij.putilin@kmo.fi.

 

Ei kommentteja